Canlı
TV8'de şu an

Bu yarışmacının performansını beğendiniz mi?

Ali Koç ayakta alkışlandı! "Başkan olmayı düşünüyorum"

Fenerbahçe'de başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği, Seçimli Olağan Genel Kurul başladı.

30.05.2015 12:53

Ali Koç:" İleride başkan olmayı istiyorum"

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yönetimine girip girmeyeceği ve başkan adayı olup olmayacağı çok tartışılan Ali Koç, kongrenin ilk gününde kürsüye çıktı. Koç, Aziz Yıldırım'ın mahkeme sonuçlanıncaya kadar başkan kalması fikrine sonuna kadar katıldığını belirtti ve kendisinin de daha sonra çocukluğundan beri hayal ettiği başkanlık görevine gelmek istediğini söyledi. Ali Koç, "Başkan olmayı düşünüyorum" dediği anda salon Koç'u ayakta alkışladı.

İşte Ali Koç'un konuşmasından satır başları:

Kongremizin hepimiz için hayırlı olmasını dilerim. Geçen cumartesinden beri başkanım sayın Aziz Yıldırım'la istişare halindeydik. Bana olan güveninden dolayı ona teşekkür ediyorum. İçten ve samimi şekilde hem bugünümüzü hem geleceğimizi konuştuk.

"Mahkeme sonunçlanıncaya kadar..."

Başkanımızın davetini çok istememe yerine getiremedim. Ama bundan sonra elimden geldiğince, kulüp izin verdiğince hep destek tam desteğe hazırım.

Mahkeme kararı sonuçlanıncaya kadar başkan kalması gerektiği kararına sonuna kadar katılıyorum. 3 Temmuz'u sonuna kadar, içeride yaşayan insanlardan biriyim. Bu davanın bir şike davası olmadığını söyledik. Bizim için bu davadan olumlu sonuç almak, şampiyonluktan çok daha önemlidir.

"Başkanlık" dedi, salon ayağa kalktı

Çocukluğumdan beri hayalim olan başkanlığı bugün olmasa da, ileride icra etmeyi düşünüyorum. Taşın altına elimizi koyarak bunu yapacağız.

İmzalar resmen verildi

Fenerbahçe'de artık Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü resmen aday oldu. Başkanlık için Aziz Yıldırım 733, Hulusi Belgü ise 350 imza verdi.

Ali Koç kongrede!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın ardından camianın başkan olarak görmek istediği Ali Koç da kongreye katılıyor... Koç, gözlerden uzak bir şekilde salonun arka bölümlerinde kongreyi yerinde takip ediyor.

Salon krizi: Çabuk bitirelim

Divan Kurlu başkanı Vefa Küçük'ten üyelere, kongreyi olabildiğince çabuk bitirme ricası geldi.

Küçük, "İstanbul'daki seçim mitinglerinden dolayı basket maçımız Abdi İpekçi'den Ülker Arena'ya bu salona alındı. Akşam saat 21.30'da maçımız var. Salonun yeniden maç oynanabilir hale getirilmesi zaman alacağından kongrenin bugünkü bölümünü  saat 3, 3 buçuk gibi bitirmek istiyoruz. Bu yüzden konuşma yapacak üyelerimizden konuşmalarını kısa tutmalarını rica ediyoruz. " dedi.

Fenerbahçe'de seçimli olağan genel kurul toplantısı başladı.

Ülker Arena'da yapılan toplantıya katılım yüksek...

Bügün üyelerin, yönetim kurulu üyelerinin ve başkan adaylarının (Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü) konuşma yapması bekleniyor.

Seçim ise yarın yapılacak.

Yorumlar | 0
üye profil