Menemenspor'da vaka sayısı 34'e yükseldi
Menemenspor, son yapılan testlerle beraber 30 olan pozitif korona virüs vaka sayısının 34'e yükseldiğini açıkladı. Testi pozitif çıkan kişilerin izolasyonu sağlanarak tedavilerine başlandı.
Yayınlanma Tarihi: 06.11.2020 13:05
Değiştirme Tarihi: 06.11.2020 13:05
Değiştirme Tarihi: 06.11.2020 13:05

Menemenspor, daha önceki açıklamasında 30 kişide pozitif koronavirüs vakasına rastlandığını duyurmuştu. Kulüp, yeni açıklamasıyla vaka sayısının arttığını duyurdu. İşte o açıklama:
"Adanaspor maçı öncesi yapılan covid-19 testlerinin sonucunda 2'si futbolcu olmak üzere 4 kişide daha pozitif vakaya rastlanmıştır. Çıkan sonuçlar neticesinde pozitif vaka sayısı 34 kişiye ulaşmıştır. Testi pozitif çıkan kişilerin izolasyonu sağlanarak tedavilerine başlanmıştır."
Diğer Haberler
- Mesut Özil, Fenerbahçe'ye cevap verdi! Taraftar çılgına döndü
- Göztepe deplasmanda Konya'yı 3-2 mağlup etti
- Galatasaray, İrfan Can'dan vazgeçmiyor! Sponsor arayışı başladı...
- SON DAKİKA | Fenerbahçe'ye transferi an meselesi olan Mesut Özil ile Arsenal sözleşme feshi konusunda anlaştı!
- Deniz Ateş Bitnel canlı yayında Trabzonsporlu taraftarlardan özür diledi