MasterChef Türkiye'nin 25 Ağustos bölümünde haftanın 2. eleme adayı belli oldu! İşte ikinci eleme adayı
MasterChef Türkiye'nin ikinci haftasında oynanan ilk bireysel dokunulmazlık oyununu Gülşah kazandı. Gülşah ilk eleme adayı olarak Emir'i gösterirken mavi takım ikinci eleme adayını belirlemek için oy kullandı. İşte haftanın ikinci eleme adayı olan yarışmacı.
TV8'in çok sevilen ve ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de ilk eleme adayları belli oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile başlayan mücadele bireysel dokunulmazlık oyunu ve takım için oylama ile sona erdi. MasterChef 2020'de bu akşam dokunulmazlığı kaybeden takım Mavi takım oldu. Bunun sonucunda Mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Sekiz yarışmacının hazırladığı tabaklar içinde en başarılı tabağı hazırlayan Gülşah oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Gülşah, ilk eleme adayını söyledi. Devamında yapılan oylama ise haftanın ikinci eleme adayını ortaya çıkardı.
MASTERCHEF'TE İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?
MasterChef Türkiye 36. bölümde Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Gülşah, ilk eleme adayı olarak Emir'i söyledi. Gülşah'ın dokunulmaz, Emir'in ise eleme adayı olması nedeniyle bu iki yarışmacı oylamada adlarını yazılamadı. Mavi takımda kalan altı yarışmacı için oylar kullanıldı. Gecenin sonunda en fazla adı yazılan Ayyüce, MasterChef 2020'de bu haftanın ikinci eleme adayı oldu. MasterChef'te bu hafta iki dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve çıkacak diğer eleme adayları ile birlikte altı yarışmacı bir eleme oyunu oynanacak. Ve MasterChef'e veda eden isim belli olacak.
Diğer Videolar
- MasterChef Türkiye'nin 3 Ocak bölümünde şampiyon kim oldu? İşte MasterChef Türkiye 2020'nin şampiyonu
- MasterChef Türkiye'nin 3 Ocak bölümünde şampiyon olan Serhat'tan ilk değerlendirme
- MasterChef Türkiye'nin 3 Ocak bölümünde şampiyon kim oldu? İşte MasterChef Türkiye 2020'nin şampiyonu
- MasterChef Türkiye'nin 3 Ocak bölümünde şampiyonu belirleyecek tadım böyle yapıldı
- MasterChef Türkiye'nin 3 Ocak bölümünde Mehmet Şef'in eğlenceli anları kırdı geçirdi