Sarah Silverman ABD seçimleri için canlı yayında soyundu!
Gelecek ay yapılacak olan ABD seçimleri için Hollywood ünlüleri canlı yayında soyundu. Ünlü komedyen ve oyuncu Sarah Silverman'ın seçimlerle ilgili canlı yayında soyunduğu anlar sosyal medyayı adeta salladı.
Değiştirme Tarihi: 09.10.2020 11:14

Aralarında Sarah Silverman ve Naomi Campbell gibi isimlerin olduğu bir grup Hollywood ünlüsü oy verme çağırısını çıplak bir şekilde yaptı. Postayla gönderilen oy pusulalarında nasıl oy verileceğini açıklayan videoda 49 yaşındaki Sarah ve 50 yaşındaki Naomi, "çıplak oy pusulası" hakkında dikkat çekmeye çalıştı.
Amerika’da önemli seçime sayılı günler kaldı. Trump karşıtı ünlü isimler bu yıl seçmenleri “çıplak” oy pusulaları konusunda uyarmak için kıyafetlerini çıkararak video çekti. Ünlü isimler, seçmen kartlarını doğru şekilde doldurulmaları ve doğru sayıda zarfa yerleştirilmesi için dikkat çekmeye çalıştı.
Sarah Silverman, Mark Ruffalo, Chelsea Handler, Naomi Watts, Josh Gad, Chris Rock gibi ünlü isimler bu konuya dikkat çekmek için soyundular.
Diğer Haberler
- Bebek'ten tüm İstanbul'a yayılan lezzetler Miligram'da
- MasterChef jürisi Şef Somer Sivrioğlu'nun restoranına büyük ödül
- 16 yaşında tacize uğrayan Aydilge yaşadıklarını ilk kez anlattı
- Bir süredir sessiz olan Ben Fero'dan flaş sözler: Oyunculuk yapmak istiyorum
- Bülent Ersoy 55 tilkinin kürkünden yapılan paltoya 450 bin TL ödedi