Hülya Avşar'dan Tatlıses'e destek: Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil!
Uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönen Hülya Avşar, 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde İbrahim Tatlıses’in ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görülmesiyle ilgili gösterilen tepkiler hakkında konuştu.
Değiştirme Tarihi: 15.12.2021 16:32

Geçtiğimiz haftalarda Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini bulmuş ve İbrahim Tatlıses 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü almaya layık görülmüştü. Bu durum sosyal medyada tepkilere neden olmuştu.
Tatlıses'in yakın dostu Hülya Avşar da bu konuyla ilgili sorulara yanıt verdi. 'İmparator lakaplı' Tatlıses’in ödülü hak ettiğini söyleyen 58 yaşındaki Avşar; şu ifadeleri kullandı:
“Herkesin kendine göre hataları var. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. İbrahim mesleki anlamda bunu sonuna kadar hak ediyor. Özel hayatıyla bir arada tutulmamalı. Bana göre Türkiye’de gelmiş geçmiş en büyük ses."
Diğer Haberler
- Oktay Kaynarca ekranlara dönüyor! ‘Ben yer miyim bu soruları?’
- Kourtney Kardashian ile Travis Barker resmi olarak evlendi
- 'Love Snack'in uyarlaması 'Sadece Arkadaşız' yakında Exxen'de
- Babası Ahmet Say'ı kaybeden Fazıl Say'dan duygulandıran paylaşım
- 'Karayip Korsanları'nın yapımcısından Johnny Depp açıklaması! İşte serideki kaderi





























