Ceren Erginsoy kimdir, kaç yaşındadır? İşte Ceren Erginsoy hakkında bilinmeyenler

Ceren Erginsoy kimdir, kaç yaşındadır? İşte Ceren Erginsoy hakkında bilinmeyenler
Yayınlanma Tarihi: 03.12.2019 12:01 | Değiştirme Tarihi: 03.12.2019 12:01

Ceren Erginsoy kimdir sorusunun yanıtı, magazin gündemini yakından takip eden vatandaşların sorguladığı isimlerin başında yer almaya başladı. Tiyatro ve dizi oyuncusu Ceren Erginsoy, 2005 yılında evlendiği Erdem Özcan ile anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Peki, Ceren Erginsoy kimdir, kaç yaşındadır?

Ceren Erginsoy, 20 Kasım 1975, Ankara doğumlu, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

MSM Tiyatro Bölümü mezunu olan Ceren Erginsoy, aynı yerde mitoloji ve sahne derslerinde asistanlık görevlerinde bulundu. 1996 yılından itibaren kamera karşısına geçerek, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol alan sanatçı, 2001 yılında Şehir Tiyatroları'na girdi. Tiyatro İstanbul'da da rol alan Erginsoy, aynı zamanda televizyon programlarında sunuculuk yapmaktadır.

Ödülleri

Orhan Murat Arıburnu, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülü, Mum Kokulu Kadınlar

Rol aldığı bazı oyunlar

Barışa Şans Verin

Bir Adam Yaratmak

Beş Katlı Binanın Altıncı Katı

Pembe Pırlantalar

Filmografisi

Merhamet - 2013

Papatyam 2009

Hepimiz Birimiz İçin - 2008

Haylaz Babam - 2005

Büyük Umutlar - 2004

Çemberimde Gül Oya - 2004

Yaralı Kurt - 2000

Ağlayan Kadın - 2000

Aşk Güzel Şeydir - 2000

Canlı Hayat - 2000

Unutmadım - 1997

Baba Evi - 1997

Yasemince - 1997

Mum Kokulu Kadınlar - 1996