Okulların tatil edilmesi ve vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanması nedeniyle İstanbul yolları bugün bomboş kaldı. Trafik yoğunluğu yüzde 20'lere kadar düştü.
Resmi Gazete'de yayımlandı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, "Henüz aldığımız bir karar yok ama büyük ihtimalle bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz olacak" dedi.
Koç Holding, UEM Group Berhad ve Gözde Girişim arasında, otoyollar ve köprülerin özelleştirilmesi ihalesine katılmak üzere Ortaklık Sözleşmesi imzalandı.
Köprü ve otoyollar ilk 4 ayda 255 milyon lira getirdi, gelirin 79 milyon 715 bin 963 lirası Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden elde edilirken, 175 milyon 807 bin 678 lirası ise otoyollardan sağlandı.
Türkiye'de, bu yılın ilk üç ayında köprü ve otoyollardan 81 milyon 747 bin 369 araç geçti, bu araçlardan toplam 185 milyon 963 bin 552 lira gelir elde edildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.