"Tarihi bir olay" diye duyurdular! Papa Irak'a gidiyor
Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis'in, gelecek Mart ayında Irak'ı ziyaret edeceği belirtildi. Irak Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis'in önümüzdeki Mart ayında Irak'ı ziyaret edeceği bildirildi.
Yayınlanma Tarihi: 07.12.2020 18:45
Değiştirme Tarihi: 07.12.2020 18:45
Değiştirme Tarihi: 07.12.2020 18:45

Açıklamada, Papa Francis'in ziyaretini 5-8 Mart tarihleri arasında gerçekleştireceği ifade edildi. Papa'nın ziyaretinin bütün Iraklılar için büyük bir destek olacağı kaydedilen bakanlık açıklamasında ziyaret, "tarihi bir olay" olarak nitelendirildi.
Irak ve bölge için barış mesajı olarak değerlendirilen ziyaretin insanlığın çekişme ve bağnazlığa karşı sergilediği ortak tutumu destekleyerek, hoşgörü ve birlikte yaşamı teşvik edeceği belirtildi.
Diğer Haberler
- Türkiye'nin 24 Ocak 2021 koronavirüs tablosu! Vaka sayısı 5 bin 277...
- Sinop'ta otomobilin çarptığı yaya olay yerinde hayatını kaybetti
- Bebek sesi kavgası apartmanı karıştırdı: 4 yaralı var
- AÖL sınavı ne zaman yapılacak? İşte 2021 AÖL sınav tarihi
- Bursa’da çok sayıda dizide rol alan tiyatro oyuncusu Ercan Yalçıntaş ölü bulundu