Son dakika haberi... Eşinden boşanan baba 2 çocuğunu öldürüp intihar etti
Bayburt'tan gelen bir son dakika haberine göre eşinden boşanan ve çocuklarının velayetini kaybeden 35 yaşındaki baba Erdoğan Acar, pompalı tüfekle 7 ve 8 yaşlarında olan çocuklarını gözünü kırpmadan öldürdü. Acar, aynı tüfekle kendi hayatına da son verdi.
Değiştirme Tarihi: 22.12.2020 14:42

Bayburt Haberleri | Kan donduran son dakika haberine göre olay, Bayburt'un merkezine bağlı Yakupabdal köyünde yaşandı.
Eşinden boşanan 35 yaşındaki 2 çocuk babası Erdoğan Acar, velayetin anneye verildiğini öğrendi ve 8 yaşındaki kızı Hatice ve 7 yaşındaki oğlu Mücahit'i pompalı tüfekle vurup öldürdü. Erdoğan Acar, aynı silahla intihar etti.
Silah seslerini duyan komşuların ihbarı ile eve gelen jandarma ve sağlık ekipleri baba ve 2 çocuğunun öldüğünü belirledi.
Cenazeler olay yeri incelemesinin ardından Bayburt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: DHA
Diğer Haberler
- Noel Baba kostümüyle maske dağıttı
- Rusya'da online toplantıya damga vuran görüntü! "Dekolten dikkatimi dağıtıyor!"
- 24 Aralık 2020 Perşembe reyting sonuçları belli oldu! Dün ne izlendi? İşte dünün reytingleri...
- "İğrenç çevre suçu!" İki günde 540 yabani hayvanı öldürdüler!
- Sosyal medyada çok konuşuldu! Sirenlerle caddeleri inleten 61 ambulans İstanbul'a geldi