Otomobili Antalya'dan, plakayı Burdur'dan çaldı: Isparta'da yakalandı
İlginç olay, 5 Ekim günü yaşandı. Polisin 'Dur' ihtarına uymayan Y.G., ile polis arasında uzunca da bir kovalamaca yaşandı. Polis aracına çarpıp duran Y.G., daha sonra araçtan inerek kaçmaya başladı ancak polis ekipleri tarafından yakalandı. Sevk edildiği adliyede tutuklanan Y.G.'nin otomobili Antalya'dan, plakayı Burdur'dan çaldığı ortaya çıkarken, polise de Isparta'da yakalandı. İşte Burdur, Antalya, Isparta üçgeninde yaşanan akılalmaz olayın detayları.
Değiştirme Tarihi: 11.11.2020 15:50

5 Ekim günü Isparta'da devriye görevi yapan polis ekipleri, daha önceden çalıntı olarak bildirilen plakalı bir otomobil fark etti.
Ekipler, araca dur ihtarında bulundu ancak aldıkları cevap olumsuz oldu. Sürücü, gaza basıp kaçmaya başladı.
Ekipler de sürücünün peşine düştü ve böylece kovalamaca başlamış oldu. Yaşanan kovalamaca sırasında otomobil, bir ekip aracına çarptı. Ayazmana Mahallesi'ndeki meyve bahçelerine giren otomobilden inen sürücü koşarak kaçmaya devam etti. Sürücü, polis tarafından yakalandı.
Cezaevinden izinli çıktığı belirtilen Y.G. isimli şahıs, sevk edildiği adliyede yeniden tutuklanıp cezaevine gönderildi.
Öte yandan Y.G.'nin Isparta'da bir otomobilden plaka hırsızlığı, Isparta ve Antalya'dan da 2 ayrı otomobil hırsızlığı suçlarının faili olduğu belirlendi.
Kaynak: DHA
Diğer Haberler
- Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler | 2. hafta 19 Ocak 2021 Survivor SMS sıralaması
- Türkiye'nin 19 Ocak 2021 koronavirüs tablosu! Vaka sayısı 6 bin 818...
- Ehliyetsiz sürücünün çarptığı kadına ilk müdahaleyi başhekim yaptı
- 90 yaş üstü vatandaşlara evlerinde koronavirüs aşısı yapılmaya başlandı
- Kendilerini işkenceyle öldürüyorlar! Canlı canlı mumyalanan rahipler görenleri ürkütüyor