Mustafa Üstündağ'dan boşanan Ecem Özkaya kimdir, kaç yaşındadır? 

Mustafa Üstündağ'dan boşanan Ecem Özkaya kimdir, kaç yaşındadır? 
Yayınlanma Tarihi: 07.01.2020 20:38 | Değiştirme Tarihi: 07.01.2020 20:38

Ecem Özkaya ile Mustafa Üstündağ'ın boşanma haberi magazin gündeminde bomba etkisi yaptı. Bu haber ile Ecem Özkaya ismi araştırılmaya başlandı. Peki, Ecem Özkaya kimdir, kaç yaşındadır, oynadığı diziler, filmler hangileri? 

Ecem Özkaya ile Mustafa Üstündağ, karşılıklı anlaşarak boşanma kararı aldılar. 2010 yılında başlayan birlikteliğin sona erdiği haberi sonrasında Ecem Özkaya kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı merak edip araştırılmaya başlandı. İşte Ecem Özkaya biyografisi...

ECEM ÖZKAYA KİMDİR?

Ecem Özkaya Nur Üstündağ, 16 Kasım 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünden mezun olan Ecem Özkaya, 2007 yılında Atilla İlhan'ın eserinden uyarlanan Kartallar Yüksekten Uçar adlı dizide oynadığı Seval rolü ile ekran karşısına çıktı.

24 Ağustos 2010 tarihinde Mustafa Üstündağ ile evlenen Ecem Özkaya'nın 2013 yılında Ahmet Kaan adını verdikleri bir oğlu oldu.

Haber ile ilgili metin girin!.

2012-2015 yılları arasında yayınlanan aile dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan adlı dizide Ufuk Özkan, Hüseyin Avni Danyal ve Ayda Aksel ile rol aldı.

6 Mayıs 2016 tarihinde gösterime giren 5 Dakikada Değişir İşler isimli komedi filminde Bülent Şakrak, Hakkı Biçici, Kaan Turgut, Emre Altuğ ve Ali Düşenkalkar ile rol alan Ecem Özkaya Üstündağ, Ceyda rolünü oynadı.

2016-2017 döneminde yayınlanan Hayat Şarkısı adlı dizide Birkan Sokullu, Burcu Biricik, Tayanç Ayaydın, Ahmet Mümtaz Taylan ve Seray Gözler ile rol alan Ecem Özkaya, Melek karakterini canlandırdı.

Haber ile ilgili metin girin!.

Filmografisi

2016-2017 Hayat Şarkısı - Melek

2015 5 Dakkada Değişir Bütün İşler - Ceyda

2012-2014 Zengin Kız Fakir Oğlan - Biricik

2011-2012 İffet - Nil

2010 Cümbür Cemaat Aile - Zeynep

2009 Sizi Seviyorum - Eda

2009 Elveda Rumeli - Küçük Zarife

2008 Havalimanı / İyi Uçuşlar - İdil

2007 Kartallar Yüksek Uçar - Seval