Koronavirüs tedbirlerine uymayan İrem Derici'ye para cezası kesildi
Caddebostan Sahili’nde arkadaşlarıyla maskesiz sosyal mesafesiz piknik yapan Şarkıcı İrem Derici, kendisini görüntüleyen gazetecilere, ’Şikayet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya şikayet edin’ diye tepki göstermişti. Kadıköy Kaymakamlığı Derici’ye sosyal mesafe ve maske kurallarını ihlal ettiği için 4 bin 369 lira para cezası uyguladı.
Değiştirme Tarihi: 12.02.2021 23:27

10 Şubat Çarşamba günü Caddebostan Sahili’nde 6 arkadaşıyla maskesiz ve sosyal mesafe kurallarına uymadan piknik yapan Şarkıcı İrem Derici, kendisini görüntüleyen Demirören Haber Ajansı ekibine "Şikayet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya şikayet edin" diyerek tepki göstermişti.
Kadıköy Kaymakamlığı sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla ünlü şarkıcıya para cezası verildiğini açıkladı.
Yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında şarkıcı İrem Derici ve arkadaşlarının Covid-19 tedbirlerinden olan sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal ederek sahilde piknik yaptıklarına ilişkin haberler yer almıştır.
Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan araştırmalarda paylaşıma konu olan ve içeriği itibariyle Covid-19’la mücadele kapsamında alınan tedbirlere aykırılık teşkil eden bu görüntülerin 10.02.2021 günü saat 18:30 sıralarında Caddebostan Sahili’nde çekildiği tespit edilmiştir.
Yapılan tespitler çerçevesinde Kaymakamlığımızca yasak ihlalinde bulunan İrem Derici’ye toplamda 4.369TL idari yaptırım cezası uygulanmıştır. Diğer şahısların kimlik tespit çalışmaları devam etmektedir." ifadeleri yer aldı.
DHA
Diğer Haberler
- Türkiye'nin 28 Şubat 2021 koronavirüs tablosu! Vaka sayısı 8 bin 424...
- Düğün için bekleyenlerin en çok merak ettiği konu! Kısıtlamalar kalkacak mı?
- Cinnet geçiren genç önce öz ve üvey annesini öldürdü daha sonra intihar etti
- Bursa'nın ünlü kebapçısında son 12 yılda 7 milyon TL'lik vurgun iddiası
- Maltepe'yi çöpe boğan grev bitti, işçilerin net maaşı 4 bin 700 lira oldu