Koronavirüs aşısı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yan etki açıklaması: Evelallah sapasağlamım
Dün sürpriz bir şekilde Ankara Şehir Hastanesi'nde Çin'den alınan koronavirüs aşısını yaptıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs aşısının yan etki yapıp yapmadığıyla ilgili de 'Evelallah sapasağlamım" dedi.
Değiştirme Tarihi: 15.01.2021 14:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Aşı sonrası yan etki var mı?' sorusuna "Şu anda herhangi bir yan etki söz konusu değil. Evelallah sapasağlamım. 28 gün sonra ikinci aşımızı olacağız." dedi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A AŞI YAPAN DOKTOR KİM?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aşı olduğu anlara dair çekilen fotoğraf sosyal medyada günedm olmuştu. Aşıyı yapan doktorun kim olduğuyla ilgili pek çok kişi paylaşımda bulunmuştu. Erdoğan’a aşıyı yapan o doktorun Ankara Şehir Hastanesi İdare ve eğitim sorumlusu İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. İhsan Ateş olduğu ifade edildi.
Diğer Haberler
- Türkiye'nin 27 Şubat 2021 koronavirüs tablosu! Vaka sayısı 9 bin 193...
- İtalya'da son 24 saatte 18 bin 916 yeni vaka
- Halkalı'da meydana gelen yangın saatler süren çalışmalar sonrası söndürüldü
- Karantinayı ihlal eden gurbetçiler öğrenci yurduna yerleştirildi
- Aşı sırasını beklemeyip fırsatçılık yaparak Dubai'ye giden CEO istifa etmek zorunda kaldı




