Köpeğini saatlerce arabada kapalı halde bırakan yaşlı adam gazetecileri tehdit etti
Bursa'da köpeğini araçta bağlı bırakıp, hastanede tedavi olan eşini görmeye giden adam, çevredekilerin ihbarı sonrasında bulundu. Saatlerce araçta kalan köpek kurtarılırken, polisin uyardığı kişi gazetecilere, “Verin kimliklerinizi. Sizin defterinizi düreceğim” dedi.
Değiştirme Tarihi: 13.12.2020 14:25

Bursa'da hastanede tedavi gören eşini ziyarete gidip köpeğini minibüsün ön koltuğuna bağlayan kişi, çevredekilerin ihbarı ile bulundu. Saatlerce araçta kalan köpek kurtarılırken, polisin uyardığı kişi gazetecilere, “Verin kimliklerinizi. Sizin defterinizi düreceğim” dedi.
Osmangazi ilçesi, Kırcaali Mahallesi, Kayaali Caddesi’nde park halinde olan minibüsün içerisinde bir köpeğin bağlı olduğunu görenler, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. 16 GR 355 plakalı minibüsün yanına gelen polis ekipleri, plakadan sahibine ulaştı. Aracının yanına gelen yaşlı adam, köpeğini bağladığı yerden çözerek dışarıya çıkarttı.
Yaşlı adam, özel bir hastanede tedavi olan eşinin yanına gittiği için köpeği araçta bıraktığını söyledi. Bu kişi, kendisini görüntüleyen gazetecilere de “Verin bakalım kimliklerinizi. Sizin defterinizi bir düreyim” dedi.
Ekipler, yaşlı adama köpeğini kontrol etmesi ve uzun süre araçta bırakmaması gerektiğini söyleyerek, olay yerinden ayrıldı.
Diğer Haberler
- Türkiye'nin 23 Ocak 2021 koronavirüs tablosu! Vaka sayısı 5 bin 856...
- 13 yaşındaki kız çocuğu halime kaldığı 14 yaşındaki erkek çocuğu tarafından öldürüldü
- AÖF final sınav sonuçları ne zaman belli olacak? 2021 Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi final sınav sonuçları
- ABD'li ünlü TV sunucusu Larry King, koronavirüsten hayatını kaybetti! | Larry King kimdir?
- Arı sokması koronavirüse iyi geliyor mu? Türkiye'de birçok vatandaş uyguluyor