Karabük'te ilginç olay: 10 bin lira ceza yedi, şarkı söyleyip oyun oynadı
Türkiye genelinde hafta içi 21.00'den sonra uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması, bazı vatandaşlar tarafından halen ihlal ediliyor. Onlardan biri de Karabük'te yaşayan Murat A. oldu. Murat A., yasağın uygulandığı saatlerde alkollü şekilde polis denetimine takılarak 10 bin 857 lira ceza yedi. Alkolün de etkisinde olan A., cezanın ardından şarkı söyleyip oyun oynadı.
Değiştirme Tarihi: 10.12.2020 10:38
Karabük'te sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında denetim yapan polis ekipleri, dün akşam saatlerinde seyir halindeki bir aracı Şehit Ateşe Reşat Bulvarı, Bulak Kavşağı taraflarında durdurdu.
Murat A.'nın lastiği patlamıştı ve polis ekipleri bunu fark edip ona söyledi. A.'nın hareketlerinden şüphelenen ekipler, araçtan inmesini istedi.
Alkol testi yapılan Murat A.'nın 1.28 promil alkollü olduğu testipt edildi. 2
Murat A.'ya alkollü araç kullanmak, ehliyetsiz araç kullanmak, muayenesiz araç kullanmak ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek suçlarından toplam 10 bin 857 TL para cezası kesildi.
Para cezasının ardından Murat A. alkolün de etkisiyle şarkı söyledi ve oyun oynadı. Vatanını, milletini çok sevdiğini ve kendisinin haksız olduğunu sık sık dile getiren sürücü ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.
Kaynak: DHA
Diğer Haberler
- Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara açıkladı: Dondurmadan koronavirüs bulaşır mı?
- Bakırköy'de eşinin yüzünü falçatayla yaralayan Mesut Öztürkmen'in tutuklandığı öğrenildi
- Düğün ve nişanlar ne zaman yapılacak? Düğün yasakları ne zaman bitecek?
- Son dakika: Beşiktaş'ta polis araçları kaza yaptı! Yaralı polisler var
- Rusya'da bir TikTok fenomeni annesi ve amcasını öldürdüğü şüphesiyle gözaltına alındı