İstanbul'da korkulan oldu... Koronavirüs haritasında yeşil alan kalmadı
Koronavirüs salgınında vaka sayısının en yüksek olduğu il olan İstanbul, Hayat Eve Sığar uygulaması verilerine göre kritik bir durumu yaşıyor. Uygulamaya göre, koronavirüs haritasında İstanbul'un her yeri kırmızı olmuş durumda.
Değiştirme Tarihi: 23.11.2020 14:16

Koronavirüs salgınında Türkiye'nin en kritik kenti durumundaki İstanbul'da, 'Hayat Eve Sığar' uygulamasına göre her yer kırmızıya boyandı. CNN TÜRK'ten Mustafa Şen ve Veysel Salman'ın haberine göre, artık İstanbul'da koronavirüs salgınına göre hiç güvenli yer kalmadı.
Küçükçekmece, Esenyurt, Bağcılar, Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy... Koronavirüs salgınında İstanbul için artık ilçe fark etmiyor. İstanbul'un koronavirüs haritası kırmızı alarm veriyor.
SADECE DENİZ KENARI VE ORMANLIK ALANLAR YEŞİL
Bakırköy, Beşiktaş, Taksim ve Kadıköy gibi ilçelerde yaygın bulaşma noktaları meydanlar olurken, İstanbul'da risksiz görülen alanlar ise sadece yerleşimin olmadığı deniz kenarı ve ormanlık alanlar.
'Hayat Eve Sığar' uygulamasına göre, salgının başlangıcında Bahçelievler kıpkırmızı, Ataköy ise yemyeşildi. Şimdi güncel haritaya baktığımızda Ataköy de kıpkırmızı yani riskli hale döndü.
Diğer Haberler
- 20 Ocak 2021 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu! Dün ne izlendi? İşte Total ve AB reytingleri
- Jandarma Genel Komutanlığı 5 bin sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak! İşte başvuru şartı
- İstanbul'da lüks cip alev alev yandı
- E-Okul VBS girişi nasıl yapılır? E-Okul karne notu görüntüleme sayfası
- Kısıtlamalar sonrası restoranlar ne zaman açılacak? İşte o teklifler