Cezaevinden izinli çıkan adam dehşet saçtı: Rabia Doğan yaşamını yitirdi
Antalya'nın Alanya ilçesinde koronavirüs salgını nedeniyle cezaevinden izinli olarak çıkan B.D., boşanma aşamasında olduğu eşi Rabia Doğan ve H.B.'ye ateş etti. 34 yaşındaki Rabia Doğan, tedavi altında bulunduğu hastanede hayatını kaybetti.
Değiştirme Tarihi: 22.03.2021 13:49

4 yıldır cezaevinde bulunana B.D., Covid-19 salgını nedeniyle izinli olarak dışarı çıktı. Eşi Rabia Doğan ile boşanma aşamasında olan B.D., otomobiliyle eşi Rabia'yı ve H.B. adlı kişiyi takip etmeye başladı.
Motosikle hareket halinde olan Rabia Doğan ve H.B.'ye, eşi tarafından ateş açıldı. Devrilen motosikletteki Rabia Doğan ve H.B. yaralanırken, B.D. ise kaçtı.
6 BOŞ MERMİ KOVANI BULUNDU
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan Rabia Doğan, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, H.B. ise ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Polis, olayından ardından kaçan B.D.'yi saldırıda kullandığı tabancayla birlikte yakaladı. Olay yerinde yapılan incelemede ise 6 boş mermi kovanı bulundu.
Vücudunun çeşitli yerlerine 5 mermi isabet eden Rabia Doğan, gece doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. H.B.'nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.